De Salamander profielen zijn een nieuwe manier om naar de wereld te kijken. Hun kwaliteit is onovertroffen en heeft andere productkenmerken dan profielen die bij andere bedrijven worden vervaardigd. Salamander profielen zien er chique uit en zij markeren een nieuw tijdperk in het maken van ramen en kozijnen.

Salamander profielen zijn van hoge kwaliteit en ze voldoen volledig aan de Duitse kwaliteitsnorm- RAL GZ 716 / paragraaf 1 en 7, en de Europese norm EN 12608:2003. Het bedrijf produceert uitsluitend eersteklas kwaliteitsprofielen en besteedt de productie van de profielen niet uit naar andere landen.

Er wordt aandacht besteed aan de geometrische vormgeving en de aanblik van het profiel. De combinatie van zachte lijnen en gedurfde futuristische oplossingen onderscheiden het profiel van andere merken op de markt. Bij alle individuele profielsystemen kunt u kiezen uit een rechte, schuine of gebogen optiek.

Het Brügmann NL raamsysteem overtuigt met zijn intellligente constructie. 

Behaaglijk wooncomfort kent veel facetten. Het doorlopende profielsysteem met 115 mm bouwdiepte in het kozijn en 73 mm bouwdiepte in de vleugel biedt optimale warmte-isolatie voor een aanzienlijke vermindering van de verwarmingskosten. Met zijn uitstekende geluidsisolatie, zijn extreme weerbestendigheid en zijn optimale inbraakbeveiliging is dit systeem een verantwoorde investering in de toekomst.

De Brügmann NL huisdeur is gewoon een veilige keuze. 

De huisdeur profielen van het Brügmann NL-systeem zijn speciaal ontwikkeld voor de strenge eisen die aan een huisdeur worden gesteld. De extreem stabiele opbouw met robuuste staalversterkingen is zelf bestand tegen permanente belasting en biedt tevens een optimum aan comfort. Voor de aller-strengste vereisten kunnen beslagen met drie- of vijfvoudige vergrendeling worden aangebracht.